BMW dodaje finalne detalje novoj seriji 8


Sledeća generacija osme serije kupe modela kompanije BMW, prelazi u finalnu fazu razvoja, nakon koje će ove tanke kamuflažne folije biti sklonjene potpuno...

Nova serija 8, procurela je u svoj svojoj proizvodnoj slavi prošlog meseca, ali ovo nije sprečilo Bavarce da postave nekoliko novih fotografija i snimaka, koji prikazuju većim delom kamuflirani prototip njenog automobila.

Nova linija BMW automobila biće postavljena na identičnu šasijsku postavku kao i serija 7, što znači da će deliti veći deo pogonskih sklopova i tehnologijskih karakteristika sa sedan varijantom kompanije.

Na vrhu opsega 2019 BMW 8-Series linije nalaziće se V12 verzija automobila koja dolazi nakon oficijalnog lansiranja i po prvi put u istoriji, predstavljaće prethodnika prave M8 verzije. Poslednjepomenuti će najverovatnije koristiti V8 motor zapremine 4,4 litra, a snagu će slati na sve četiri strane putem sistema koji je debitovao na M5 varijanti.

Pametan eksterijerni dizajn nove serije 8 biće nešto mračnijih tonova u poređenju sa konceptom, što nikako ne čudi, dok će karoserija takođe dobiti i tipične sportske kupe proprocije, sa nešto robustnijim krilima i naravno prepoznatljivom prednjom maskom.

Za enterijer se očekuje da donese svež dizajn, koji je neuporediv sa trenutnim i uobičajenim arhitekturama BMW modela sa četvoro vrata. Kompanija će ciljati ka nešto luksuznijim, ujedno i skupljim kategorijama, što znači da možemo očekivati novi pristup, inovativne materijale i finiše, ali i obilje novih tehnoloških detalja i digitalnih komponenti.

Sa nedavnim predstavljanjem GTE trkačke verzije osme serije BMW modela, održanom na 24 Hours Daytona trci, zvanično otkrivanje proizvodne varijante uslediće za samo nekoliko nedelje. Što se tiče detalja vezanih za evropsku premijeru nove BMW 8 linije, poslednje informacije sugerišu na kraj ovog leta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group