BMW 8 Golden Thunder – Bembara koja će vas zadiviti

Više slika

Više slika

BMW je upravo predstavio posebnu varijantu serije 8 koja se naziva Golden Thunder Edition, a dostupna je u kupe, kabriolet i grand kupe varijantama.

Svi BMW serije 8 Golden Thunder Edition modeli dovršeni su  safir crnom metalik ili frozen crnom metalik bojom sa pratećim kontrastnim zlatnim akcentima.Među zlatnim delovima su grafike na prednjem braniku koji se protežu uz bočne sajtne i protežu se do zadnjeg dela.

Privlačnost serije 8 Coupe, Cabrio i Gran Coupe modela Golden Thunder Edition povećava i činjenica da svi dolaze sa M sportskim paketom kao standardnom karakteristikom.

Jedinstveni tretman prenosi se u kabinu koja sadrži produženu BMW Individual Merino kožu završenu crnom bojom i upotpunjenu posebnim natpisom na naslonima za glavu. Nemački proizvođač automobila opremio je modele serije 8 Golden Thunder Edition sa Alcantara krovnom oblogom, što samo doprinosi luksuznom utisku.

BMW tek treba da objavi detalje o cenama i agregatima, ali kaže da namerava da sa porizvodnjom krene od septembra.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group