BMW 2020 Alpina B7 xDrive uskoro stiže

Više slika

Više slika

Nova unapređena verzija Serije 7 biće uskoro dostupna i to po ceni od $141,700...

Nova Alpina B7 trebalo bi da izađe na jesen ove godine, što znači da će ljubitelji BMW vozila dobiti još jednu prvoklasnu i luksuznu limuzinu koja će im ostvariti  sve snove. Što se tiče zvaničnih podataka koji su vezani za ovaj automobil, B7 Alpina će sadržati snažni 4.4 litarski V8 Twin-Turbo motor koji će razvijati oko 600 konjskih snaga i koji će omogućavati vrlo impresivne performanse.

Iz BMW kompanije tvrde da će novi model razvijati brzinu od 0 do 100 km/h za 3.5 sekundi, dok će maksimalna brzina biti ograničena na 330 km/h, što znači da ćete u ovoj limuzini moći da uživate u pravoj BMW snazi.

Što se tiče dizajna, očekuje se da će ovaj BMW biti sličan trenutnoj seriji 7, ali da će imati dosta unapređena, naročito u enterijeru koji će biti luksuzniji, prostraniji i koji će posedovati i dodatne opcije i funkcije.

Eksterijer će krasiti Alpina branici, farovi, spojleri i usisnici za vazduh koji će samom automobilu dati mnogo lepši i privlačniji izgled.

Cena ovog automobila je takođe otkrivena i iznosi 141.700 dolara, što znači da će samo oni sa vrlo dubokim džepom moći da priušte ovo nemačko čudo.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group