Blindirani kombi od pola miliona

Više slika

Više slika

Šta VIP ličnosti mogu da rade kada moraju putovati negde, ali im je privatni avion u radionici?

Lexani Motorcars, kalifornijska kompanija poznata po prilagođavanju raskošnih Escalade, Navigator i sličnih modela, ima pravi odgovor na to pitanje. Ovaj brend prodaje čitavu liniju Mercedes-Benz Sprinter modela, nazvanih Grazia, Malaga, Ashford i Ambassador, koji su kreirani kako za izvršne direktore, tako i za one koji žele da putuju od tačke A do tačke B.

Njihovi modeli imaju izobilje pogodnosti, koje savršeno odgovaraju njihovim nazivima i šestocifrenim cenama, uključujući masažna sedišta, mermerne podove, kućne bioskope, barske stanice i ugradne kompjutere.

Uz “malu” nadoknadu, kupci mogu odabrati jedan od sedam nivoa blindiranosti koji će njihova putovanja učiniti još bezbednijim. Sasvim opremljeni kombi sa Lexani potpisom, može koštati i do 550.000 dolara.

Iako su Lexani modeli poprilično jednostavni gledajući sa spoljne strane, u svom enterijeru oni sadrže neverovatne pogodnosti, na koje biste možda naišli u kabinama prve klase.

Asgard model dolazi sa sedištima koja se spuštaju, a koja su obložena italijanskom kožom, vinskim hladnjacima, OLED TV setom sa satelitom i Bose surround-sound sistemom. Deo Asgard ponude je i espresso aparat, uz privatni toalet sa elementima od brušenog nikla.

Ambassador model podiže lestvicu luksuza na sledeći nivo, sa B6 nivoom blindiranja, nudeći takođe izobilje luksuza, kuhinju, kožna sedišta i mermerne podove. Deo ovog modela je i privatni toalet sa pozlaćenim umivaonikom.

Andalucia model dobio je mobilni luksuzni apartman sa spavaćom sobom, koji sadrži modularni TV i barske ormariće. Ambassador IV je više povećen poslovnim ljudima, pa sadrži četiri sedišta okrenuta prema napred, a svako od njih dolazi sa svojim pisaćim stolom, grejanjem, ventilacijom i masažerima.

Grazia model nudi dovoljno mesta za osam osoba i ugradni MAC računar za poslovne ljude koji su uvek u pokretu, dok su tu takođe bar, frižider i garderober.

Bazna cena Lexani sprinter modela iznosi oko 250.000 dolara, ali ako odaberete jedan sa punom opremom i blindiranjem, ona će se više nego udvostručiti. Po svemu sudeći, imućni ljudi smatraju da su oni vredni svake pare.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group