Bentley predstavlja novu The Flying Spur seriju

Više slika

Više slika

Iako možda ne deluje ni blizu Rolls-Royce Sweptail modelu koji je debitovao prošlog meseca, ovaj model iz Flying Spur Design serije predstavlja veoma važan dodatak postavci kompanije...

Na prvi pogled ne možete očekivati neke značajne promene na ovom modelu i sve koje su načinjene kreirane su na kozmetičkoj bazi, a uključuju promene na bojama enterijera i eksterijera.

Tehnički tim kompanije modifikovao je putničku kabinu vozila industrijskim titanijum karbonskim vlaknima, materijalom koji se obično koristi u aero industriji.

Promene mogu biti zapažene na panelima prednjeg dela i obodima automobila, dok se unutra mogu pronaći elementi centralne konzole u lakiranoj crnoj nijansi, obojeni uravljač i osvetljeni Mulliner znaci, između svega ostalog.

Kompanija Bentley nudi novu Flying Spur Design seriju zajedno sa V8, V8 S, W12 i W12 S motorima, a u zavisnosti od odabrane varijante, dolaze i eksterijerne modifikacije koje ih prate. Lista uključuje veoma odvažan dizajn prednjeg branika, u S kategoriji, LED enterijerna svetla, akcente u veoma oštrim bojama, zajedno sa različitim obrascima, dostupnim u V8 S i W12 S varijantama modela.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group