Bentley predstavio Bentayga model sa 4 sedišta

Više slika

Više slika

Bentley je prikazao novu verziju Bentayga modela, koja se prodaje kao najluksuznija varijanta britanskog luksuznog SUV-a.

Novi model se temelji na uspehu prethodnog četvoroseda, koji je predstavljao 20 procenata ukupne prodaje SUV vozila. Zadnji prostor za noge je poboljšan za do 100 mm jer se zadnja sedišta sada mogu dodatno nasloniti, sa 32 stepena na 40 stepeni, a pomeranje sedišta napred i nazad je povećano za 35 mm.

Bentley je u potpunosti redizajnirao sedišta u novoj Bentaygi, kreirajući novi enterijer sa više mesta, naročito oko područja ramena. „Specifikacija za udobnost četiri sedišta“, kako je Bentley naziva, dodaje ventilaciju na zadnjim sedištima, šest različitih programa masaže i „udobni“ naslon za glavu.

Kupci četvorosednog Bentley Bentayga iz 2021. godine takođe mogu odabrati hladnjak za flaše na zadnjoj konzoli od kompanije Mulliner, koji može primiti bocu od 750 ml i isporučuje se sa dve ručno izrađene vinske čaše Cumbria Cristal. Zadnja središnja konzola pruža dodatno spremište i dve USB utičnice za punjenje.

Bentley Bentaiga iz 2021. godine redizajniran je iznutra i spolja, a sadrži ne samo najnovije tehnološke karakteristike već i mnogo oštriji izgled. Kabina takođe sadrži novi sistem za zabavu sa 10,9-inčnim ekranom osetljivim na dodir i bežičnim Android Auto i Apple CarPlay mogućnostima povezivanja.

Agregati u ovom modelu biće identični kao i u standardnom Bentayga modelu, tako da tu nema promena.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group