Bentley Mulsane ostao bez krova

Već nekoliko meseci se pojavljuju izveštaji da Bentley planira model bez krova koji bi se bazirao na Mulsanne automobilu, a sada imate priliku da vidite kako taj model izgleda...

 

Opisan kao najsofisticiraniji i elegantniji kabriolet koji je Bentley napravio, Grand Convertible se bazira na Mulsanne Speed sedan modelu i pokreće ga isti 6.75 twin turbo V8 motor sa 530ks i 1100Nm. 

Bentley Grand Convertible će biti prikazan u Los Anđelesu u Sequin Blue boji eksterijera sa detaljima u srebrnoj boji. Enterijer Grand Convertible modela nudi prostor za 4 putnika. 

Detalji uključuju prirodno bojenu kožu, zajedno sa dijamantskim vezovima, a tu je i Beluga koža oko vrha vrata, koja je oivičena poliranim hromom. Zadnji deo je napravljen od najvećeg dela drveta koje je ikada iskorišćeno u Bentleyu. 

Bentley još uvek nije siguran da li će proizvoditi Grand Convertible, ili ne, a to zavisi od prihvatanja javnosti tokom predstavljanja. "Željno čekamo odogvor klijenata na naš novi automobil. Osiguraćemo da ako ovaj automobil stigne na ulice - bude ekskluzivan, ograničenog tiraža, kolekcionarski primerak", rekao je predsednik Bentley-a, Wolfgang Durheimer. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group