Bentley Mulliner Riviera - nova linija inspirisana morima

Bentley je lansirao specijalnu seriju Mulliner Riviera automobila koja je namenjena svim ljubiteljima nautike.

Dizajnirana da „proslavi elegantan svet industrije jahti“, kolekcija Mulliner Riviera je bazirana na Continental GT kabrioletu i biće dostupna isključivo preko Bentley Monaco, elitnog centra luksuznog jedrenja Mediteranom.

Ručno izrađeni detalji kolekcije Mulliner Riviera odražavaju ekskluzivni karakter francuske rivijere, gde se svakog leta održava prestižna izložba jahti u Monaku. Proizvodnja je ograničena na samo tri Continental GT Cabrio modela koji su dostupni u tri boje koje odražavaju Sredozemno more: Aegean Blue, Aquamarine ili Caribbean Blue. Ista boja se takođe proteže na komplet karoserije od karbonskih vlakana i spojler poklopca prtljažnika.

Unutar kabine obložene Linen kožom i alkantarom, kupci će pronaći personalizovane pragove iz kolekcije Riviera. Proizvođač automobila takođe dodaje logotipe morskih čvorova na naslone za glavu i vezene ukrasne ambleme Riviere, koji su deo enterijera automobila Color Split po meri. Motor u svim modelima je 4,0 litarski V8 sa 404 kW/550KS i 769 Nm obrtnog momenta, dovoljan za maksimalnu brzinu od 319 km/h.

Mulliner nudi tri nivoa prilagođavanja koji počinju sa Bentley konfiguratorom. Curated by Mulliner nudi automobile i funkcije direktno putem interneta. Drugi nivo personalizacije se zove Mulliner Bespoke, koji je dostupan samo kod prodavaca kao što je nova kolekcija Riviera. Krajnji nivo je Mulliner Coachbuilt, koji pravi unikatne modele po meri kao što je Batur.

„Kolekcija Mulliner Riviera pokazuje kako je Bentley odgovorio na visoku potražnju kupaca za personalizacijom i ekskluzivnošću po meri“, rekao je Balaž Ruz, regionalni direktor Bentley Europe.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group