Bentley kreirao snežni Continental GT model

Ovaj luksuzni automobil specijalno je kreiran kako bi mogao da se kreće po zimskim i snežnim terenima...

Vremenske nepogode, naročito one snežne, mogu dosta da utiču na naše metalne ljubimce, a skupi automobili poput Bentleya mogu biti potpuno beskorisni kada se nađu u dobokom snegu i na zaleđenom putu. Zato je ova auto kompanija odlučila da kreira posebnu veziju Continental GT modela koji je namenjen za snežne avanture.

Snegomobil je ukrašen prelepom plavom bojom i trkačkim simobilma, a na svom krovu poseduje nosače za 4 para skija. Na prednjem delu, nalazi se čekrk sa sajlom, pomoću kojeg možete izvući auto iz naizgled neizbežnih situacija.

Na felne su stavljene posebne zimske gume koje mogu izvući ovaj auto i iz najvećeg neutabanog snega, a u automobil je ugrađen i poseban vozački mod za sneg, koji smanjuje brzinu okretanja točkova, tako da se lagano možete izvući iz snega i leda.

Za sada nema nikakvih informacija o agregatu ovog auta, niti o broju i planiranih modela, ali očekujemo da će nam Bentley kompanija u skorijem periodu obezbediti te informacije.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group