Bentley Continental GT dolazi u novom First Edition izdanju

Više slika

Više slika

Treća generacija Bentley Continental GT automobila oduvala je autmobilsku javnost pre samo nekoliko meseci, a, iako isporuka još uvek nije započela, već imamo priliku da vidimo First Edition seriju...

Ova nova linija Grand Tourer modela dolazi sa aluminijumskim točkkovima unikatnih obrazaca i 22 inča u obimu, svetlim finišima filer kapa, diskretnim Union Flag oznaka i posebnim metalnim pločicama koje čine da se automobil ističe.

Bentley Continental GT First Edition linija izgleda još bolje iznutra, gde su dijamantski obrasci dodati na sedišta, vrata i panele zadnjeg dela, a ujedno pružaju izvanredan i jedinstven kontrastni izgled koji je ekskluzivno primenjen na ovom posebnom modelu.

Sve buduće mušterije sada su u mogućnosti da izaberu između četiri unikatne vrste drvenih kontrolnih tabli, kombinovanih u Grand Black boji, ekskluzivnom finšu kreiranom isključivo za ovo posebno izdanje automobila.

First Edition linija takođe dolazi sa veoma interesantnim kućištima koja se rotiraju i omogućuju vozačima da izaberu između tri različita panela kontrolne table i promene kompletno izgled enterijera putničke kabine, a zajedno sa ovim opcijama stiže i 12,3 inča veliki ekran osetljiv na dodir, tri analogna sata i čist drveni panel koji može biti aktiviran nalik poklopcu, onda kada je motor automobila ugašen.

Svi kupci koji smatraju da je standardni audio sistem od 650W previše dosadan, uvek se mogu opredeliti za jedinicu od 1.500W kompanije Bang & Olufsen ili ozvučenje marke Naim koje se nalazi u ponudi sa vrhunskim paketom opsega.

Šestolitarski twin-turbo W12 TSI motor i dalje stvara 626 ks i 900 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno kako bi Bentley Continental GT težak 2.250 kg ubrzao do stotke za 3,7 sekundi i dostigao maksimalnih i krajnje impresivnih 333 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group