Bentley Bacalar u bojama duge

Kompanija Bentley pokazala nam je kako bi novi Bacalar izgledao u duginim bojama...

Bentley je pre nekoliko meseci predstavio Bacalar model, i iako ovaj auto još uvek nije stigao do produkcione faze, već se kreiraju novi modeli i dodaci koji će omogućiti kupcima da ovaj auto ukrase po želji. Tako je stigao i novi „Rainbow“ paket, koji omogućava kupcima da ovaj auto oboje u sve boje sa spektra i da tako učine da njihovo vozilo bude jedinstveno.

Kao i originalni model, ovaj Bacalar neće imati nikakva unapređenja osim dugine boje. Zaobljeni farovi i tanki LED DRL-ovi bacaju svetlo na novu rešetku koja je postala manja u odnosu na prethodne modele. Prednji branik je manji, mada poseduje veće bočne nabore i i masivnije usisnike za vazduh. Auto sedi na 22-inčnim felnama koje mu daju sprotski izgled i čine da on izgleda vrlo atraktivno i moderno.

Zadnji deo izgleda manje popunjen u odnosu na EXP 100 GT model, koji je služio kao inspiracija novom Bacalar modelu. Branik je drugačiji i uključuje difuzor koji ostavlja prostor za pravougaone izduvne cevi. Bacalar ispod haube skriva motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji proizvodi snagu od 1.340 konjskih snaga i 1.191 Nm obrtnog momenta.

Reč je o 6,0-litarskom twin-turbo V12 benzinskom motoru koji je usklađen sa osmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom i pogonom na sve točkove koji menja obrtni momenat između dve osovine. Proizvodi 659 KS više od Continental GT modela, kao i 900 Nm obrtnog momenta.

Bentley nije otkrio kada će produkcija i prodaja ovog modela početi, ali sigurni smo da će Rainbow opcija odmah biti dostupna, čim prvi Bacalar izleti iz fabrike.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group