Baka Prase kupuje Lamborghini !?!

Najpopularniji i najuspešniji Youtuber Balkana je odlučio da se časti skupim poklonom zato što je prešao milion pratilaca na Instagramu...

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već duže vreme postaje jedan od najuspšenijih mladih ljudi u Srbiji, ali i na Balkanu, a sav svoj uspeh stekao je pomoću popularnog Youtube-a na kojem redovno postavlja klipove.

Ovaj momak trenutno na svom YT kanalu ima 1.82 miliona pratilaca, a ta brojka iz dana u dan je sve veća, što njemu donosi ogromnu zaradu. Pre godinu dana, Baka je psotao pravi hit i šokirao Srbiju kada je objavio da je kupio novog Porsche Macana, čime je jasno dokazao da raspolaže sa ogromnom količinom novca.

Njegov rast i popularnost nisu se zaustavili i on je nedavno uspeo da pređe cifru od milion pratilaca na Instagramu, pa je želeo da se nagradi. On je u svom najnovijem klipu „KUPIO SAM LAMBORGHINI-A ZA MILION PRATILACA NA INSTA“, prikazao fenomenalan model Lamborghini Huracana, kojeg je provozao i snimio publici, a takođe je rekao da planira da uzme sličan model, doduše malo slabiji, ali da će to biti Huracan model u svom punom sjaju i moći.

Ne znamo da li će se to desiti i kada, ali verujemo da će ovaj momak i to učiniti.

Foto:Screenshot/youtube/Baka Prase

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group