Baka Prase kupio Lamborghini Urus

Najpoznatiji balkanski Youtuber još jednom je demonstrirao koliku zaradu ima ...

Poznati srpski Youtuber, nedavno se pohvalio i pokazao svoj prvi automobil. Baka Prasa se odlučio za model Lamborghini Urus kojeg je detaljno pokazao na svojoj YT stranici. Baka trenutno ima 1.85 miliona pratilaca i jasno je pokazao svim da se rad na Youtube-u može i te kako isplatiti.

On je rekao da je oduvek želeo ovaj automobil i da je sada , sa svoje 23 godine, napokon ostvario san da vozi luksuzan sportski automobil. Kaže da će Porsche Macana zadržati, jer smatra da je i to odličan automobil i da će njega koristiti za neke manje bitne prilike, kada ne želi da mnogo privlači pažnju.

On takođe kaže da je uzeo Urusa, jer je želeo automobil koji je funkcionalan i u kojem može prevoziti porodicu, prijatelje i putovati sa njim bilo gde. Takođe planira da ga vozi svaki dan i kaže da ga uopšte neće štedeti.

Iako nije otkrio koliko je para dao za ovaj auto, znamo da se Urus trenutno kreće oko 200.000 dolara, tako da sigurno nije dao mali novac za svoju novu igračku.

Pogledajte video klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group