Aznom Palladium će biti prva „Hiper limuzina“ na svetu

Kompanija Aznom Automobitve je pre nekoliko nedela predstavila koncept ovog automobila, a sada je otkrila i neke nove detalje...

Koncept automobila se zove  Aznom Palladium i opisuje se kao "nekonvencionalan luksuz na svim terenima". Ovo će, po rečima ove kompanije, biti prva hiper limuzina koja će usrećiti mnoge vozače želje luksuza i komfora.

Sa dužinom od 6 metara, Palladijum je kombinacija super luksuzne limuzine i SUV-a. Karoserija je građena tehnikama iz prošlosti, poput udaranja čeličnih ploča rukom, ali tretirana modernim premazima, bojama i tehnologijom. Što se tiče stajlinga, Palladium ima prednji kraj koji podseća na Rolls-Royce-a zbog slične rešetke i farova. Zadnji deo je drugačiji i donosi podignut rep sa jednim svetlosnim sistemom koji se pruža s kraja na kraj.

Prema Aznomu, pod haubom se nalazi tvin-turbo motor (najverovatnije V8), koji proizvodi 680 KS. Kompanija takođe kaže da je paladijum „2WD + 4WD“,što znači da se može voziti sa pogonom na 2, odnosno na 4 točka.

Premijera ovog automobila zakazana je za 29. oktobar i to na otvorenom sajmu automobila „Milano Monza“, gde ćemo imati priliku da ga prvi put vidimo uživo, da bacimo pogled na enterjer i da otkrijemo tačne specifikacije i performanse.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group