Audi R8 Panther Edition

Više slika

Više slika

Samo 100 ovakvih automobila će biti napravljeno...

Nadovezujući se na RS 5 Panther izdanje od pre godinu dana, Audi se sada priprema da objavi još jedno ograničeno izdanje, ovog puta modifikovajući svoj R8 model.

Slično kao i njegov prethodnik, nadolazeće limitirano R8 izdanje u potpunosti je odeveno u ekskluzivnu Panther Black boju sa kristalnim efektom, upotpunjenu uobičajenim karbonskim spoljašnjim komponentama.

Njegovi 20-inčni točkovi su brušeni i završeni u mat crnoj boji sa oblogom, dok je izduvni sistem nadograđen na sportsku varijantu. Šema crno-crvene boje proširuje se u unutrašnjost vozila pomoću Nappa trkačkih sedišta koja su okružena crnim Alcantara detaljima.

Što se tiče sperformansi, izdanje R8 Panther pogon na zadnje točkove koji stvara moćni  5,2-litarski V10 motor, sposoban da potisne 532 konjske snage i 398 funti stope obrtnog momenta. To znači vreme od 0-100 km/h potiže za samo 3,6 sekundi i ostvaruje maksimalnu brzinu od 320 km/h.

Ograničeno na samo 100 napravljenih modela,  ovo izdanje biće dostupno od ovog meseca, a cena je trenutno nepoznata.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group