Audi Q4 E-Tron – SUV budućnosti

Više slika

Više slika

Za samo nekoliko sati, očekuje nas zvanično predstavljanja Audijevog koncepta Q4 E-Tron Sportback, ali kao što se to često događa, vozilo je već procurelo na internet.

Q4 E-Tron odlikuje se nagibnim krovom i istim dizajnom zadnjeg svetla kao i njegova braća. Međutim, on nema  integrisani, zadnji spojler, koji se proteže po celoj širini staklene ploče.

Prednja fasada izgleda identična Q4 E-Tron konceptu, predstavljenog prošle godine na Sajmu automobila u Ženevi. Što se tiče njihovih profila, ova Sportback varijanta ima drugačiju liniju prozora, ali osim toga, imamo posla sa skoro istim dizajnom.

Koliko možemo reći, ne postoje razlike ni u pogledu dizajna komandne table. Oba koncepta opremljena su najnovijom Audijevom tehnologijom Virtualnih kabina, koja ide sa 12,3-inčnim ekranom osetljivim na dodir za sistem za zabavu.

Na osnovu nedavnih špijunskih slika možemo vam reći da je proizvodna verzija redovnog Q4 E-Tron modela oblikovana vrlo slično konceptu koji je stigao pre njega. Svakako, točkovi su bili manji i dodate su ručke na vratima, ali osim toga, imaju lukove sa sličnim rubovima i druge elemente dizajna. To znači da bi Q4 E-Tron Sportback varijanta spremna za proizvodnju u finalnom izgledu trebalo da izgleda kao blago spuštena verzija Q4 koncepta.

Foto: 4Drive Time

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group