Audi proslavlja 40 godina QUATTRA novim ograničenim izdanjem

Više slika

Više slika

Audi slavi 40 godina legendarnog modela sa ograničenom serijom koja će doneti na 40 komada posebnog TT RSa.

Ovaj model ima isti petocilindrični turbo motor sa 395 KS, ali je podešen tako da sada dostiže maksimalnih 290 km/h. Sprint od 0 do 100 km/h standardno će odraditi za 3,7 sekundi, a to ostvaruje zahvaljujući složenom sistemu pogona na sva četiri točka koji je razvila Quattro divizija.

Nešto agresivniji aerodinamični komplet karoserije dodat je slavljeničkom Audiju TT RS, koji je takođe obojen u „alpsko belu“  boju, kao omaž automobilima Quattro iz 1980-ih. Pored toga, novi set belih felni i nalepnice koje su dodate oko automobila odaju počast Quattro S1 Valtera Rohrla modelu iz 1987. godine.

U unutrašnjosti kupci mogu da se odluče za komponente od karbonskih vlakana kako bi još više smanjili težinu automobila, a naći će i novi enterijer obložen crnom alkantarom.

Audi TT RS „40 godina Quattra“ treba da bude predstavljen samo u Nemačkoj i biće ograničen na samo 40 primeraka, a svaki košta 114.040 EUR.

Pogledajte  automobil bolje u našoj galeriji:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group