Audi kamion budućnosti koji će vas šokirati

Ako će se ovakvi kamioni voziti u budućnosti, onda blago svim budućim kamiondžijama...

Dizajner Džeremi Dod je odgovoran za ovu kreaciju i on je napravio futuristički Audi koncept koji predstavlja transportno vozilo budućnosti. Ovo nije zvanična fotografija kompanije Audi, tako da još uvek ne znamo šta če Audi reći za ovaj koncept, ali mi smo prosto oduševljeni.

Dod se potrudio da ovaj kamion učini što glomaznijim i agresivnijim, i on u nekim trenucima podseća na robota koji kao da je izašao iz filma „Transformersi“. Naziv ovog koncepta je Audi HMV Concept i zaista je vrlo impresivan. Iako sada postoji samo kao grafički dizajn na kompjuteru, on otvara nove vidike i donosi nova razmišljanja u vezi sa kamionima budućnosti.

Da li će budućnost zaista doneti da kamioni ovako izgledaju, ili če oni otići u nekom drugom smeru, to nikako ne možemo znati, ali priznajemo da bismo voleli da doživimo da vidimo ovakva vozila na ulici. Dizajn kamiona je jednostavno rečeno neverovatan i teško ga je opisati rečima, a pošto fotografije često govore više od reči,onda vam predlažemo da pogledate fotografije i da sami prosudite da li je ovaj kamion zaista tako fantastičan ili nije ništa specijalno.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group