AUDI A7 SPORTBACK

Ako želite da pokažete koliko ste uspešni i da ste na vrhuncu svoje karijere, ako želite da vas zapaze i da svakoga trenutka imate bezbroj očiju koje vam se dive, ovo je prava limuzina za vas.

Automobil od koga se ledi krv u žilama i zbog koga se adrenalin podiže do krajnjih granica, je automobil koji vas tera da budete još uspešniji. Estetski oblikovan, atletski građen i satkan od emocija i inovativne tehnologije, Audi A7 Sportback hrabro pokazuje svoj sportski karakter i ulazi u novi tržišni segment, sjedinjavajući karakter kupea sa komforom i prestižom limuzine i funkcionalnošću karavana.

Jednostavno je pokretna skulptura dužine 497cm, širine 191cm i visine samo 142cm. Opciona prednja LED svetla, čine atletsku i mišićavu pojavu Audi A7 Sportback modela još upadljivijom, dok su zadnja LED svetla deo standardne opreme. Audi A7 Sportback se isporučuje sa 18-inčnim felnama, a opciono je moguće poručiti 19-inčne ili 20-inčne.

Prednja sedišta mogu biti opremljena sistemom za ventilaciju i masažerom. Uz pomoć 3G GSM kartice moguće je priključiti kompletan sistem na internet, a posredno putem WLAN-a, omogućiti svim putnicima pristup internetu. Navigacioni sistem šalje podatke centralnom kompjuteru, pa tako automobil ima informacije kako podesiti prednju svetlosnu grupu, tempomat i druge sisteme vozila, kako bi se bolje prilagodio situaciji na drumu. Takođe, Audi A7 Sportback nudi širok spektar najnovijih tehnoloških rešenja zabavno-informativnih i sigurnosnih sisitema, a ugrađeno je najsavremenije ozvučenje „Advanced Sound System Bang & Olufsen“ sa 15 zvučnika i 1300w izlazne snage. Što se tiče pogona Audi A7 Sportback se nudi sa četiri vrste V6 agregata: dva dizela i dva benzinska. Motori razvijaju od 204 do 300ks. Osnovna pogonska jedinica je FSI benzinac zapremine 2,8 litara, koji raspolaže sa 204ks. Prati ga trolitarski TFSI agregat, koji raspolaže sa 300ks, a novi 3.0 TDI, proizvodi 204ks i troši samo 5,3l/100km.

Ni vaš uspeh nije došao preko noći, kao ni Audijev. Celokupno znanje stečeno u dugogodišnjem postojanju ovog brenda, Audi je upotrebio u ovom modelu. Bez greške!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group