Aston Martin Vantage i DBS Superleggera u duhu agenta 007

Više slika

Više slika

Dva nova Aston Martin modela posvećena su Džejmsu Bondu...

Aston Martin slavi novi film o Jamesu Bondu "No Time To Die" sa dva posebna izdanja. Inspirisan klasičnim V8 motor, Vantage 007 izdanje je ograničeno na 100 automobila i kreće se u iznosu od 210,663 dolara u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Posebni detalji uključuju mrežastu rešetku u retro stilu sa hromiranim detaljima i žutom oblogom koja stvara prelepi kontrast. Unutrašnjost ima obsidijanu crnu kožu i tamne hromirane umetke sa oznakom '007' koji jasno podsećaju kome je ovaj auto posvećen

Sa druge strane,  DBS Superleggera 007 Edition ograničen je na samo 25 jedinica i ima iste specifikacije kao i model  iz filma. Završen je u keramičko sivoj boji, sa crnim toniranim ugljeničnim vlaknima, bočnim retrovizorima, difuzorom i spojlerom, a  vozi se na 21-inčnim felnama.

Takođe sadrži "007" zaštitnu značku, posebnu foliju koja se postavlja na zadnju spojlerovu oštricu i mnogobrojna "007" brendiranja. Ovaj model ima preporučenu maloprodajnu cenu od 365,094 dolara.

Oba modela krenuće sa prodajom u prvoj polovini 2021. godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group