Aston Martin Vantage GT8

Više slika

Više slika

Kao ograničeno izdanje od samo 150 komada, Aston Martin Vantage GT8 je retka i privlačna zverka…


Ovaj automobil idealan je za potencijalne kupce i fanove ovog brenda koji vole lagana i moćna vozila sa aerodinamikom koja je veoma napredna. Inspirisan 2016 V8 Vantage GTE trkačkim automobilom, najnoviji Aston Martin projekat zapravo je najlakši i najmoćniji V8 Vantage ikada napravljen, što je u najmanju ruku impresivno.

Predstavljajući nam dramatično oblikovano telo od karbona, Vantage GT8 ima interesantnu šasiju i prerađenu verziju 4.7-litarskog V8 motora, koji ima 446 KS. U teoriji, ovaj model će biti povezan ili sa šestostepenim ručnim prenosom brzine, ili sedmostepenim Sportshift II automatikom.

Novi prednji spliter napravljen od karbona, kao i zadnji i prednji branici, blatobrani i zadnji difuzer čine ovaj automobil znatno privlačnijim u odnosu na standardni V8 Vantage, uz dodatni opcionalni Aero Pack dostupan za klijente koji žele još ekstremniji izgled, koji uključuje veliko zadnje krilo i dodatne ugaone elemente prednjeg splitera.

Šemu boja za svoj novi Vantage možete odabrati sami, a u ponudi su kombinacije sive i plave, bele i zelene ili zelene i boje limete. Takođe, klijenti mogu odabrati svoj favorit od pet ponuđenih točkova ili ultra laganu verziju od magnezijuma, pri čemu su obe verzije prekrivene Michelin Pilot Sport Cup 2 gumama.

Inženjeri Aston Martina odlučili su da smanje težinu ovog superautomobila koristeći još više karbona, pa su od tog materijala napravili krov, zadnji panel i prozore sa zadnje strane, unutrašnje panele vrata, sportska sedišta i drugo, dok je centralni izduvni sistem napravljen od titanijuma.

Ovaj Aston zadržao je audio sistem od 160 W i najnoviji Ami III sistem zabave, što je idealno za sve ljubitelje kvalitetnih automobila. Ako jedva čekate svoj red da vozite jednog od ovih lepotana, morate znati da će oni koštati najmanje 200.000 evra, a dostave će početi krajem ove godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group