Aston Martin Vanquish S Ultimate - poslednji i najjači u nizu

Više slika

Više slika

Britanski brend Aston Martin nastavlja svoju kampanju kreiranja unikata kao nikada do sada, a ni jedan proizvođač na tržištu trenutno ne može da stvori ovakav tempo...

Sada, Aston Martin Vanquish ulazi u finalnu fazu svog proizvodnog životnog ciklusa, tako da je britanska marka odlučila da predstavi novu ograničenu liniju modela nazvanu Vanquish S Ultimate. Serija ograničena na svega 175 jedinica širom sveta, dolaziće u dve varijante Vanquish S Ultimate Coupe ili Volante, zajedno sa tri različite eksterijerne šeme boja i enterijernih paketa između kojih će kupci moći da biraju.

Prvi od pomenutih jeste Designer Themes izbor koji donosi automobil obojen Ultimate Black nijansom i kompletiran Copper Bronze akcentima na prednjim usisnicima vazduha, bočnim pragovima i zadnjem difuzoru. Dodatno, automobil poseduje brojne karbonske akcente i enterijerne karakteristike u Obsidian Black koži sa Chestnut Tan detaljima, akcentima i ugljeničnim vlaknima.

U slučaju da ovaj finiš nije po ukusu kupaca, drugi po redu jeste istoimeni Designer Theme, koji ovoga puta kombinuje Xenon Grey boju sa kontrastnim Cobalt Blue akcentima, žutim kočionim kleštima, crnim petokrakim felnama, Electron Yellow akcentima u putničkoj kabini, Phantom Grey kožnim postavama i Spectral Blue šavovima.

Poslednji ali ne i najmanje važan jeste treći Design Theme paket koji se sastoji od White Cold boje za karoseriju sa bronzanim grafikama i Chestnut Tan kožnim enterijerom i Obsidian Black akcentima. Ukoliko kupci žele, mogu pomešati i uklapati različite šeme enterijera.

Kao i kod standardnog Aston Martin Vanquish S, Ultimate Edition napaja šestolitarski V12 motor sa 595 ks i osmostepenim Touchtronic III automatskim menjačem. Cene počinju od 211.000 funti za Vanquish S Ultimate Edition Coupe i 223.995 funti koliko je potrebno izdvojiti za Volante.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group