Aston Martin spremio novi V8 Vantage

Verovatno se sećate da je ASton Martin prošlog meseca predstavio V8 Vantage N430 i DB9 Carbon Black iCarbon White edicije u Ženevi. Britanski proizvođač je odlučio da odradi istu stvar u Njujorku, osim sitne izmene na modelu V8 Vantage N430, koji će biti preimenovan u V8 Vantage GT...

 

Dostupan je u kupe i roadster obliku, inspirisan trakama, 2015 Aston Martin V8 Vantage GT ima cenu od 99 900 dolara u Americi. Pokreće ga 4.7 V8 motor sa 430ks, a nudi se sa šestostepenim manuelnim prenosom, ili sedmostepenim Sportshift II automatizvoanim menjačem. Sa maksimalnom brzinom od 306km/h i ubrazanjem od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi, Vantage GT ima identične performanse kao Aston Martin V8 Vantage S.

Vantage GT ima stilske detalje koji su inspirisani trkama, posebno sa modela Vantage G4. Tamna tema eksterijera uključuje grafitne alu felne sa rnim farovima, bočnim staklima i posebnom teksturom na krajevima auspuha. 

Što se tiče DB9 Carbon edicije, ni ovde nema ničega novog. Kao i u Evropi. model je dostupan u dve varijante Carbon Black i Carbon White. Prvi je dobio tamnu temu sa karbonskim detaljima, dok je beli dobio Stratus belu boju i specijalne detalje. Aston Martin DB9 Carbon edicija ima cenu od 199 995 dolara.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group