Aston Martin širi svoje prisustvo u Japanu


Aston Martin je zaposlio svoje pune kapacitete i stvara modernu istoriju automobilske industrije usmeravajući sve svoje snage na ubrzanje razvoja novih modela i inovativnog poslovanja...

Britanska kompanija je predstavila svoj novi investicioni program pripremljen za Japan, uključujući i kreiranje novih Meta Technology i Luxury Accelerator odseka, novog predstavništva u zemlji izlazećeg sunca, kao i stvaranje bolje mreže lokalnih predstavništava.

Ova izjava došla je direktno od generalnog direktora kompanije Aston Martin, Endija Palmera, koji je posetio Japan povodom British PM Theresa May kampanje.

Novi sajt koji će nastati u njenom sklopu predstavljaće regrutni centar za zapošljavanje specijalista u elektronskim i konektivnim tehnologijama iz lokalnih izvora, kao i inovativni način proširenja japanskih prodajnih salona i ovlašćenih predstavništava. Kako u kompaniji Aston Martin tvrde, ova investicija koja će poboljšati poslovanje između Britanije i Japana, koštaće oko 500 miliona funti tokom narednih pet godina.

"Kao drugo najveće svetsko tržište luksuznih automobila, Japan predstavlja ključnu tačku budućih planova revitalizacije i proširenja našeg proizvodnog portfolija, smeštenih unutar Second Century planova poslovanja", izjavio je Endi Palmer. "Mi već duže vreme uživamo u pažnji lojalnih kupaca u Japanu i javnosti ove zemlje podjednako, a sa najnovijim predstavništvima u Tokiju, spremni smo da postanemo svetski poznat brend po volumenu."

Britanski premijer je takođe komentarisao nove ugovore i podvige kompanije Aston Martin, potvrdivši da: "Aston Martin predstavlja pravi primer inovativnog poslovanja i vodeću svetsku firmu iz Velike Britanije, a ja sam veoma srećan što se ona pridružila svojoj zemlji u veoma važnoj trgovačkoj misiji. Ugovor od 500 miliona funti direktno će uticati na planove u Vest Mindlandu i velškoj fabrici St Athan i pomoći će joj da stvori nove mogućnosti za buduće planove i tržišne ugovore sa Japanom."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group