Aston Martin predstavio fenomenalni V12 Speedster model

Više slika

Više slika

Aston Martin predstavlja novi V12 Speedster, super automobil  koji je dizajniran da bude „beskompromisni, visceralni dvosed“ ....

Novi Aston Martin V12 Speedster crpi inspiraciju iz bogate trkačke istorije kompanije i proizvešće je kompanijska K divizija u samo 88 primera, a svaki će biti dostupan po ceni od 765.000 funti (milion dolara).

Snaga dolazi od twin-turbo 5,2-litarskog V12 motora koji je podešen da stvori snagu od 690 KS  i obrtni momenat od 752 Nm. To je dovoljno vatrene snage da ubrza novog Aston Martin V12 Speedstera  od 0 do 100 km / h za 3,5 sekunde pre nego što postigne maksimalnu brzinu od 300 km/h.

V12 Speedster vozi se na adaptivnim amortizerima sa tri načina vožnje, dok ttočkovi sa centralnim zaključavanjem imaju prečnik od 21 inča. Kočnice od karbon-keramike su standardno uklopljene i pružaju maksimalne performanse.

U kokpitu se mešaju karbonska vlakna sa ručno izrađenom kožom, a od drugih materijala nalaze se i hrom, aluminijum i 3D štampana guma, dok umesto tradicionalne kutije za rukavice, Aston Martin koristi uklonjivu kožnu torbu.

Što se tiče dizajna samog automobila, tu nemamo mnogo šta da pričamo, jer se zna da britanski brend neće ostaviti mnogo prostora za grešku i da svaki model uspe da učini zanimljivim, svežim i unikatnim.

Pogledajte fotografije koje će vam najbolje pokazati kako ovaj auto izgleda, jer slike govore više od reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group