Aston Martin i Airbus kreirali luksuzni helikopter

Više slika

Više slika

Airbus Corporate Helicopters i Aston Martin Lagonda su se udružili kako bi kreirali neverovatno luksuzni helikopter, namenjen ultra bogatim ljudima i globalnim korporacijama…

Predstavljen u renomiranom francuskom skijalištu, Kurševelu, ovaj dugoočekivani helikopter nazvan je ACH130 Aston Martin Edition i dolazi sa četiri fantastična dizajna eksterijera i enterijera, sa Aston Martin detaljima. Kao što je i očekivano, helikopter u sebi spaja najbolje iz oba sveta, sa jedinstvenim principima automobilskog dizajna Aston Martin brenda, koji su predivno pomešani sa impresivnim letećim sposobnostima i high-end tehnologijom najnovijih Airbus helikoptera.

ACH130 je bio poput predivnog platna, kako za aeronautičke inžinjere Airbus brenda i dizajnere automobila Aston Martina, koji su radili zajedno više od godinu dana, kako bi ovaj helikopter postao deo naše realnosti. U pitanju je inherentno predivna mašina, koja sadrži brojne elemente Aston Martin brenda, poput ikoničnih krila, koja su utisnuta u tapacirung sedišta i druge površine.

Helikopter dolazi sa elegantnom Stirling Green šemom eksterijera, sa gradijentom koji se preliva u Jet Black boju sa donje strane, odnosno Skyfall Silver koja pokriva druge delove. Budući kupci mogu dobiti svoj Aston Martin helikopter sa Xenon Grey, Arizona ili Ultramarine Black eksterijerom.

Enterijer kabine deluje kao najmodernija unutrašnjost Aston Martin automobila, sa Pure Black somotom, u kombinaciji sa ekskluzivnim kožama finiširanim u Oxford Tan, Pure Black, Cormorant i Ivory bojama. Zadnji deo prednjih sedišta ima predivne detalje koji su prisutni i u novom DB11 automobilu, dok su vrata dobila oblogu od prefinjene kože takođe.

Naravno, instrument panel i sve kontrole potiču od Airbus Corporate Helicopters brenda, ali ćete na kontrolnoj tabli moći da vidite obeležja saradnje u formi logoa, broja ograničenog izdanja i imena vlasnika.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group