Aria FXE - zver od 1150 KS

Više slika

Više slika

Američki hiperautomobil je zadivio sve prisutne na sajmu automobila u Los Anđelesu...

Ovaj izuzetni automobil predstalvjen je pre samo nekoliko nedelja i preti da bude najbolji superautomobil na tržištu. Aria FXE je američki odgovor na italijanske superautomobile i ovaj automobil ima samo jedan cilj, a to je da pobedi Italijane u ovom polju. Iako su Ferrari i Lamborghini automobili koji imaju tradiciju i koji godinama impresioniraju ljubitelje automobila, Aria FXE je veoma jak konkurent koji će im sigurno dobro zapretiti.

Ovo čudo u sebi sadrži snažni 6.2 litarski V8 motor koji proizvodi neverovatnih 1150 konjskih snaga. To je zasita neverovatno i govori nam da će ovo biti super brz automobil koji će postaviti mnoge rekorde. Iako informacije o maksimalnoj brzini nemamo, kreatori automobila su otkrili da on brzinu od 0 do 100 km/h postiže za samo 2.7 sekundi  što je munjevita brzina.

Samo 400 ovakvih modela će biti proizvedeno, što znači da se radi o ograničenom izdanju. Oni koji se budu odlučili da kupe ovaj model, moraće da izdvoje milion dolara jer će ovaj auto toliko koštati.

Što se tiče izgleda ovog automobila, tu nećemo mnogo pričati, već ćemo vas pustiti da sami procenite kako on izgleda, jer slike govore više od reči.

Foto: Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group