Ares Design predstavlja S1 Project Spyder

Više slika

Više slika

Ares Design napokon je predstavio svoj superautomobil koji nosi naziv S1 Project Spyder. Novo vozilo dolazi bez krova i zaista izgleda fenomenalno.

Dolazeći sa dva deflektora, njegov dizajn bez vetrobranskog stakla potiskuje struju vazduha preko vozača u usisnike vazduha iza naslona za glavu da bi stvorio „virtuelni krov“. Otvoreni kokpit vozila nudi smeli kontrast između karoserije u srebrnom tonu i nežno ručno izrađene Napa kože enterijera koji je takođe prekriven Alcantrom.

Ispod haube, automobil ima atmosferski V8 motor koji može da okreće do 8.800 obrtaja u minuti i ostvari 715 konjskih snaga. Njegov osmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom omogućava automobilu da pređe od 0 do 100 km/h za samo 2,7 sekundi.

 „Želeli smo da stvorimo model koji će biti idealan za sportske vožnje. Ovo novo vozilo dodaje više šarma dizajnu S1 projekta jer uzima dodatnu inspiraciju iz sveta auto-sporta i trkačkih automobila iz prošlosti. “, rekao je Dani Bahar, koosnivač kompanije Ares Design

Nije objavljen zvanični datum izlaska S1 Project Spydera, ali kao i njegov prethodnik, model će biti ograničen na samo 24 primera i verovatno će imati etiketu sa prilično visokom novčanom sumom.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group