Arctic Trucks AT35 - moćni terenac kompanije Isuzu

Više slika

Više slika

Kreirana kako bi se uhvatila u koštac sa grubim islandskim terenima, prethodna linija D-Max Arctic Trucks AT35 automobila došla je na tržište sa brojnim poboljšanjima...

Svi kamioneti su dobili redizajnirano vešanje i postavku sa Fox Performance amortizerima, kao i komplet velikih terenskih guma od 35 inča, obmotanih oko 17 x 10 točkova.

Kompanija Isuzu sada vraća AT35 verziju u svojoj novoj generaciji D-May, a za njeno inžinjersko usavršavanje ponovo je bio zadužen brend Arctic Trucks, sa kojim su njeni modeli uvek spremni da se bore sa najekstremnijim terenskim uslovima.

Stoga, pikap terenac proizvođača Isuzu, sada ponovo poseduje ogromne gume od 35" smeštene na 17 x 10 felnama i karoseriju izdignutu od zemlje za dodatnih 30 mm i vešanje za 20 mm. Produžena baza predstavlja savršenog domaćina velikim točkovima i gumama, dok zajedno sa standardnim poboljšanjima stiže i novi D-Max AT35 agresivniji izgled.

Ispod haube nove generacije D-Max automobila, smešten je potpuno novi turbodizel motor kompanije Isuzu, zapremine 1,9 litara sa 162 ks i 360 Nm obrtnog momenta. Ovaj pokretački sklop izlazi u susret Euro 6 standardima, bez upotrebe AdBlue sistema, što omogućuje velikom terencu sa 3,5 tona da poseduje tovarni kapacitet od jedne tone.

Novi 2017 D-Max Arctic Trucks AT35 modeli, biće dostupni sa duplim kabinama, manualnim ili automatskim transmisijama. Standardna oprema uključuje karakteristike kao što su brave bez ključa, start sistem, multifunkcionalni ekran od 7 inča osetljiv na dodir, Dab radio sistem, Apple CarPlay & Android Audio mogućnosti, satelitsku navigaciju i komplet crnih aluminijumskih točkova.

Kupci će biti u mogućnosti da biraju između Splash White, Cosmic Black, Obsidian Grey, Venetian Red, Tundra Green, Titanium Silver i Nautilus Blue boja za eksterijere novih D-Max AT35. Cene modela startuju, u manualnim i automatik verzijama, sa 37.995 funti u Velikoj Britaniji.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group