Alfa Romeo Giulietta Veloce S

Više slika

Više slika

Alfa Romeo kompanija predstavila je fenomenalno ograničeno izdanje Giulietta modela koji će biti napravljen u samo 30 primeraka...

Giulietta model nam je pomalo dosadio, jer je na tržištu prisutan 10 godina bez bitnih promena. Izgleda da je i Alfa Romeo kompanija to primetila, jer je nedavno predstavila fenomenalno ograničeno izdanje koje nosi naziv Alfa Romeo Giulietta Veloce S.

Reč je o redizajniranom i unapređenom Giulietta modelu koji dolazi u crnoj boji sa sitnim crvenim detaljima. Ova Alfa sadrži redizajnirane i sportske branike, usisnike za vazduh, felne, kočnice i spojlere koji čine da ona deluje još moćnije i atraktivnije.

Ispod haube se nalazi 1.75 litarski motor sa turbopunjačem koji proizvodi 225 konjskih snaga. Motor je povezan sa manuelnim šestostepenim menjačem koji omogućava da se iz njega izvuku maksimalne performanse. Brembo kočnice su postavljene kako bi se omogućilo bolje, preciznije i sigurnije kočenje koje će vozačima pružiti pravi sportski užitak.

Pošto će ova Alfa biti napravljena u samo 30 primeraka, njena cena neće biti jeftina, pa će vas jedan ovakav model koštati 45.400 dolara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group