Airbus predstavio privatni avion od 81 miliona dolara

Više slika

Više slika

Gledajući novi Airbus privatni mlaznjak baziran na A220 vrednom 81 milion dolara, jasno nam je zašto on već sada ima šest porudžbina...

Ovaj avion će putovati na relacijama poput Los Anđeles – London i Tokio – Dubai, dok će u osnovi imati prelazni opseg od 10.500 kilometara. U svojoj uzanoj kabini, on nudi dovoljno mesta za 18 putnika, koji se mogu udobno smestiti u šest odvojenih prostora, koji uključuju tuš kabinu i francuski krevet.

Airbus Corporate Jet 220 je napredni avion, koji svojim vlasnicima može uštedeti novac zahvaljujući manjoj potrošnji goriva, koja je manja za 25 % u odnosu na modele prethodne generacije. Pored toga, on svojim kupcima nudi niz visoko-tehnoloških karakteristika, uključujući brzi internet i zatamnjenje prozora.

Ono što će posebno interesovati milijardere koji često lete, jeste činjenica da on koristi iste aerodrome kao i njegova konkurencija, pružajući im trostruko veći prozor u kabini, uz smanjene troškove. Sa cenom od 81 milion dolara, on će već u naredne tri godine dobiti priliku da zagospodari nebom.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group