Acura RLX dolazi sa redizajniranim izgledom

Više slika

Više slika

Acura je okrila svoj doterani 2018 RLX sedan model, koji sada poseduje prednosti poslednjeg pravca u dizajnu ovog brenda i obilje novih tehnologija...

Najočiglednija promena dogodila se na prednjem delu, gde 2018 RLX sada sadrži prepoznatljiv dijamantski znak pentagonalne maske i daleko skulpturnije haube.

Ostala poboljšanja uključuju novi dizajn točkova, redizajnirane LED farove, nove duple izduvne grane i sjajni zadnji difuzor.

Acura takođe tvrdi da će buduće optimizacije pogonskog sklopa u Sport Hybrid modelu sadržati Super-Handling tehnologiju koja snagu šalje na obe osovine, baziranu na lekcijama naučenim na NSX modelu. Sistem nastavlja da proizvodi kombinovanih 377 ks, iz V6 motora sa direktnim ubrizgavanjem i tri električna motora.

Ostale tehnološke promene uključuju dodatak novog desetostepenog automatskog menjača, sa regularnog RLX modela, koji je napajan V6 motorom zapremine 3,5 litara i 310 ks. Novi menjač nudi daleko bolji prenos i kvalitetnije performanse.

2018 Acura RLX takođe dolazi opremljena sa AcuraWatch tehnologijom, koja je sada pojačana usavršenom asistencijom prilikom gužvi u saobraćaju, koja se prvi put pojavljuje u modelu Acura. Sarađujući sa adaptivnom kontrolom krstarenja, ovaj sistem omogućuje održavanje vozila u traci i postavlja interval iza i ispred automobila u velikim saobraćajnim gužvama.

Ostale standardne karakteristike uključuju premijum Krell audio sistem, kameru sa pregledom od 360 stepeni, parking senzore, LED maglenke, daljinski start motora, ventilaciona sedišta sa grejačima, grejače u zadnjim sedištima i volanu, između ostalog.

Sa novim automobilom stižu i tri eksterijerne boje koje takođe dolaze iz RLX palete, uključuju dve premium nijanse finiša - Brilliant Red Metallic i Majestic Black Pearl. Putnička kabina poseduje redizajnirane detalje sa kvalitetnijim materijalima i akcentima, uključujući kompletno promenjena sedišta i Espresso enterijer koji dolazi kao opcija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group