Acura predstavlja prve fotografije jednog od najluksuznijih terenaca

Više slika

Više slika

Acura možda zove 2019 RDX model koji će premijerno biti prikazan u Detroitu prototipom, ali kao što sami možemo videti na ovim zvaničnim fotografijama, terenac je 99% spreman za proizvodnju...

Na prvi pogled, jedini elementi koji mogu dobiti drugi ton i nešto drugačiji izgled kada RDX konačno stupi  u proizvodnu fazu i započne sa prodajom kao 2019 model, jesu dugmići centralne konzole, donji delovi zadnjeg branika, kao i retrovizori na prednjim vratima. Sve ostalo deluje potpuno regularno.

Brend u vlasništvu kompanije Honda upustio se u potpunu restilizaciju nove generacije svojih terenaca, odvažno ističući svoje najnovije komponente, daleko najekstenzivnije koje je izvršio u intervalu od jedne decenije.

Linija sada poseduje sportsku siluetu i daleko skulpturniju karoseriju, sa moćnijim detaljima u eksterijeru, nalik dizajnu u kome se stapaju Lexus RX i Mazda CX-5 sa Chevy Bolt modelom, zadnje prozore sa V četvrtinom i daleko masivniju haubu, ali i dalje može biti bez problema povezana sa poslednjim Acura krosoverima.

Unutra, kompanija Acura uspela je da usavrši stil MDX linije i odvede ga na viši nivo modernijim i sportskim elementima posebno prilagođenim RDX automobilu. Glavne karakteristike enterijera uključuju redizajnirani upravljač i podignuta donja konzola, koja je idealno spojena sa centralnom konzolom, na kojoj se nalazi monitor informativno zabavnog sistema, kontrolisan putem dugmića ili uz pomoć tačpeda smeštenog ispod. Možemo potvrditi da japanski brend ne želi da prati trend koji isključujue obilje dougmića koji možemo videti poslednjih godina, a ovo je posebno očigledno u evropskim modelima.

Za sada nisu potvrđene jedinice pogonskog sklopa ovog premijum krosovera, ali najverovatnije će moći da se dobiju dvolitarske četvorocilindrične jedinice, koje mogu biti viđene u modelima 2018 Honda Accord 2.0T, u kojima razvijaju 252 ks i 370 Nm obrtnog momenta i uparene su desetostepenim automatskim transmisijama. Hibridna verzija bi se takođe mogla pridružiti opsegu nakon što regularni RDX zvanično nastupi na tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group