Acura MDX nudi usavršene tehologije i nove palete boja

Više slika

Više slika

Moćni i sofisticirani model Acura MDX, novi luksuzni terenac ogranka kompanije Honda, stigao je u sva ovlašćena predstavništva sa daleko boljim karakteristikama, modernim korisničkim interfejsom, novim bojama i cenom većom za 150 dolara od odlazeće linije...

Novi Acura MDX startuje sa 44.200$ i do sada je predstavljao najbolje prodavani model sa tri reda sedišta u segmentu luksuznih terenaca, a takođe je prepoznat od strane svih akreditovanih publikacija, kao jedan od najpoželjnijih luksuznih SUV automobila srednje veličine i najbolji luksuzni terenac sa tri reda sedišta, koji je moguće pronaći u ovom opsegu.

Za 2018. godinu, Acura MDX donosi redizajnirani korisnički interfejs duplog monitora, sa intuitivnim menijem i komandnom strukturom komplementiranom sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir i za 30% bržim vremenom odziva od njegovog prethodnika.

Novi model takođe dolazi sa podrškom za Apple CarPlay™, koji veoma smisleno integriše kompatibilnsoti za iPhone uređaje u putničkoj kabini, omogućujući korisnicima optimizovane saobraćajne smernice, da obavljaju telefonske pozive, šalju/primaju poruke i slušaju muziku. Novi sistemi podržavaju i Android Auto™ telefonske aplikacije kojima može biti pristupljeno  preko MDX displeja.

2018. Acura MDX sadrži i-VTEC V6 motor zapremine 3,5 litara i direktnog ubrizgavanja, sa 290 ks i 362 Nm obrtnog momenta, a dostupan je sa prednjom vučom ili brendiranim sistemom Super Handling-All Wheel Drive™ (SH-AWD®) pogona na svim točkovima kompanije Acura.

Acura MDX Sport Hybrid Super Handling-All Wheel Drive™ model dobio je identična poboljšanja kao i konvencionalni MDX i startovaće sa prodajom ove zime. MDX Sport Hybrid predstavlja najnoviji derivat u postavci kompanije Acura i kombinuje revolucionarni pogonski sklop Sport Hibrid sa tri motora i električni vektor obrtnog momenta, koji se takođe pojavljuje u NSX superautomobilu i RLX Sport Hybrid varijanti, i predstavljaće trećeg člana Acura porodice koji poseduje prednosti ove veoma interesantne tehnologije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group