S7 Sportback galerija

Više slika

Više slika

Audi A7 Sportback sam po sebi ima donekle kontraverzan dizajn, pa smo odlučili da vam prikažemo jednu od mogućih modifikacija ovog modela, a vi nam recite šta mislite o tome...

 

Nekima će ovaj automobil biti prelep, dok će za druge biti kičeraj i upitno korišćenje boja. Kako god da ga nazovete, felne u ovoj boji se definitino ističu, pitanje je samo da li u dobrom smislu, ili ne. 

Za početak, dosta crne boje je iskorišćeno, od prednje rešetke do krova, tu su i zatamnjena stakla i retrovizori. Automobil izgleda kao da je stigao sa seta nekog filma koji se odvija u budućnosti. 

Što se tiče crvenih točkova, voleli ih, ili ne, u pitanju su VPS-309, naravno dolaze iz Vossena, kojeg ovih dana imamo dosta prilike da viđamo na modifikacijama novih modela. 

Naravno, ovaj automobil je daleko od pokaznog vozila. U pitanju je Audi S7, model pre poslednjeg osveženja, koji dolazi sa 420ks i 550Nm obrtnog momenta. Zbog ovih cifara, S7 stiže od 0 do 100km/h za 4,6 sekundi. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group