Četvrta generacija VW Caddy Van

VW je predstavio četvrtu generaciju VW Caddy modela, lakog komercijalnog vozila, koje će krenuti u prodaju tokom marta, a u Nemačke salone stići u junu...

 

Nova generacija ovog vozila se ne razlikuje puno od prethodnog modela što se tiče stila, pošto je oblik ostao gotovo identičan. Mogli biste da uporedite ove promene sa onim kod Golfa kod generacije Mk5 i Mk6. Ipak, Caddy i dalje donosi novi farove, zadnja svetla, rešetku i branike, a sve u sklopu VW dizajnerskog pravca koji je sada aktuelan. 

Promene su značajnije unutra, gde možete da primetite novu kontrolnu tablu, centralnu konzolu i otvore za klimu, nove instrumente i novu generaciju infotainment sistema, kao i nove panele na vratima. 

Potencijalni kupci ovog automobila više brinu o mehaničkom delu, a nova generacija dolazi sa istih 4 TDI dizel motora, koji su dobili malo povećanje snage i sada su Euro 6 kompatibilni. Svi motori imaju zapreminu od 2 litre, a snaga ide od 75PS do 150PS. 

Najbolji u ekonomičnosti je Caddy panel van Blue motion, koji je specijalno razvijen za gradsku uoptrebu, a potrošnja je ispod 4 litre na 100km. U ponudi su i tri benzinska motora, 1.2 TSI sa 84PS i 1.0 TSI sa 102, kao i 1.4 TSI sa 125PS. 

VW ndi i 1.4 TGI verziju koja troši 4.1 kg metana na 100 kilometara. 

Cena u Nemačkoj kreće od 14 780€ za panel van model, do 15 330€ za Conceptline model koji menja Startline, a oba pokreće 1.2 TSI. Cene su bez poreza .

O.R.

 


Prices in Germany start at €14,780 for the panel van and €15,330 for the Conceptline model (which replaces the Startline), each powered by the base 84PS 1.2-liter TSI engine. Prices don’t include VAT.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group