911 Targa 4 GTS SportDesign

Više slika

Više slika

Model Targa je nešto što u velikoj meri odskače od celokupnog Porsche 911 opsega...

Ovo nije ni kupe fiksnog krova, niti potpuno otvoren kabriolet, a model Targa poseduje istu popularnost danas kao sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

U našoj galeriji možete videti potpuno novi Porsche 911 Targa 4 GTS model, čija je početna cena od 138.000 dolara već učinila da on postane najskuplja verzija nemačkog sportskog automobila koji se može pronaći na strani Turbo ili GT3 RS serijala.

Ovaj posebni koji vidite poseduje predivnu plavu nijansu koju Porsche zove Miami Blue i koja u samom startu dodaje 3.140 dolara na ukupnu cenu. Model je opremljen SportDesign paketom koji je stiže iz kataloga kompanije koji bi tek trebalo da bude objavljen.

Iskreno govoreći, ne postoji dovoljno informacija koje možemo upotrebiti prilikom opisa vizuelnih poboljšanja koje je ova serija pretrpela, ali definitivno vidimo njihov veliki deo koji ne može, a da se ne dopadne svim obožavaocima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group