718 Boxster i 718 Cayman modeli dobijaju specijalna Style Edition izdanja

Više slika

Više slika

Dve specijalne varijante Porsche 718 Boxter i 718 Cayman modela biće predstavljene za sledeću godinu u okviru Style Edition serije...

Svi 718 Boxster Style Edition i 718 Cayman Style Edition modeli u standardnom izdanju biće opremljeni dvadestoinčnim crnim točkovima visokog sjaja i akcentnim Porsche oznakama u centru. Nemačka kompanija je dva Style Edition modela opremila Sport izduvnim granama, finiširanim u crnoj boji, dok Porsche natpisi na zadnjem delu stižu u svetlo srebrnoj boji.

Dve nove varijante dolaze sa brojnim drugim karakteristikama u okviru standardnog paketa, uključujući bi-ksenon farove sa Porsche Dynamic Light sistemom i integrisanim LED dnevnim svetlima sa četiri tačke, sportskim izduvnim sistemom, zadnjom kamerom, ParkAssist sistemom napred i pozadi, automatskim zatamnjivanjem enterijernih i eksterijernih retrovizora i dvozonskom klimatskom kontrolom.

Porsche takođe nudi dva nova Style Edition izdanja u novoj boji nazvanoj Ruby Star Neo – modernom reinterpretacijom Ruby Star nijanse koja je prvi put korišćena na 964 Carrera RS liniji.

U putničkim kabinama novih modela dolaze sedišta sa grejačima, kožom umotan multifunkcionalni upravljač sa grejačima, patosnice sa kontrastnim Chalk šavovima, crni kožni enterijer sa šavovima istoj boji krede, naslonima za glavu sa prošivenim Porsche oznakama i osvetljenim okvirima vrata od nerđajućeg čelika kao standard.  

Kupci se mogu opredeliti za dva kontrastna paketa, od kojih jedan dolazi u crnoj, a drugi u beloj boji i uključuju dekorativne pruge na haubi i Porsche logoe na bokovima, sa već pomenutim točkovima koji takođe mogu biti finiširani u beloj boji.

Oba modela su bazirana na standardnim 718 Boxster i 718 Cayman modelima, tako da poseduju iste dvolitarske četvorocilindrične motore dobre za 300 ks i 380 Nm obrtnog momenta. Modeli opremljeni šestostepenim manualnim menjačima mogu dostići stotku iz mesta za 4,9, dok oni koji stižu sa opcionim sedmostepenim PDK transmisijama i Sport Chrono paketom završavaju isti zadatak za 4,5 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group