3 specijalne S3 Exclusive edicije

Koliko biste bili spremni da date za specijalnu ediciju nekog modela?

 

Audi je ocenio da je ta cifra čak 16 000 dolara u odnosu na osnovni model, a tolika je razlika koju ćete morati da doplatite za posebnu ediciju S3 Exclusive. 

Model za Ameriku je izašao iz Audijevog odeljenja Exclusive, a napraviće se samo 25 primeraka, tako što će po pet komada biti u pet boja: Glut Orange, Viper Green, Vegas Yellow, Misano Red i Sepang Blue.

Pošto su Misano REd i Sepang Blue već dostupne za regularni S3 model, oni koštaju nešto manje sa cenom od 57 250 dolara, ali su i dalje 16 150 dolara skuplji od odnosu na bazni S3 koji je 41 100 dolara. Ostala tri modela Glut Orange, Viper Green i Vegas Yellow doalze sa cenom od 59 900 doalra, što je 18 800 dolara skuplje. 

Automobili dobijaju i šavove u enterijeru u istoj bolje, zajedno sa Nappa kožom koja prekriva sedišta, vrata i druge delove. Tu je i par S Sport sedišta koja izgledaju odlično, kao i Prestige Package i 19oinči točkovi. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group