2022 Bentley Flying Spur Mulliner - Luksuz koji pomera granice

Bentley je predstavio svoj najluksuzniji sedan u serijskoj proizvodnji do sada…

Upoznajte 2022 Bentley Flying Spur Mulliner, vrhunsku verziju Flying Spur flote, koja je kreirana kako bi zadovoljila potrebe i onih najzahtevnijih klijenata. Debitujući tokom Monterey Car Week događaja u Kalifornji, Flying Spur Mulliner dolazi sa ekskluzivnim detaljima i opcijama prilagođavanja, koji su nastali ko delo stilskog i coachbuilding odseka slavnog brenda. Počevši od eksterijera, prednjim delom ovog automobila dominira unikatna prednja rešetka koja je dobila dvostruki dijamantski dezen. Bentley Flying B ukras za haubu je elektronski deponovan i osvetljen.

Bentley Flying Spur Mulliner dobio je točkove od 22 inča, koji su ekskluziva u flagship verziji, a dobili su polirani finiš sa svim akcentima i samonivelišućim poklopcima u centralnom delu točka, koji uvek stoje uspravno, bez obzira na položaj samog točka. Kako bi se izdvojili od ostatka flote, ovi vrhunski modeli dobili su Mulliner oznake na branicima, dok su poklopci retrovizora finiširani Satin Silver bojom. Dodatni specijalni detalji uključuju dekorisane zatvarače rezervoara za gorivo i ulje.

Unutar kabine, Flying Spur Mulliner dobio je štepana kožna sedišta sa diamond-in-diamond dezenom, koji je proveo osamnaest meseci u izradi. Bentley tvrdi da svako sedište dobila 712 individualnih šavova, dok kupci mogu odabrati svoju omiljenu između osam različitih tro-tonskih kombinacija boja. Centralna konzola dobila je jedinstveni dijamantski finiš zahvaljujući Mulliner detaljima. Pored toga, enterijer je dobio duboko tkane Mulliner patosnice i osvetljene obode vrata. Kada se radi o klasteru instrument satova, Bentley je razvio novu Mulliner opciju, dok je Flying Spur takođe opremljen modularnim stolovima koji se kontrolišu elektronski, a koji se takođe samonivelišu i kojima se upravlja jednim pritiskom na dugme.

Flying Spur Mulliner dolazi sa tri opcije motora, koje smo već upoznali u regularnim Flying Spur varijantama: 4.0 litarski twin-turbo V8, 6.0 litarski twin-turbo W12 ili hibridni V6 pogonski sklop. Cenu novih modela će slavni brend tek objaviti, ali znamo da će ova specijalna Mulliner verzija doći sa ključevima koji su obloženi kožom, u specijalnoj kutiji, sa istom kombinacijom boja koju poseduje enterijer vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group