2021 Kia Picanto stiže u Evropu

Više slika

Više slika

Gradski automobil donosi osveženi dizajn za sve modele, uključujući GT-Line i X-Line varijante, nove mogućnosti prilagođavanja boja unutrašnjosti, dva nova Smartstream motora i ažurirane infotainment i sigurnosne tehnologije.

Na prednjoj strani, Kia Picanto se odlikuje redizajniranim i modernim eksterijerom, a to se posebno primećuje na  sportskim GT-Line i X-Line verzijama. One sada imaju "tigrastu" rešetku sa nižim hromiranim ukrasima koji se protežu u redizajniranim farovima.

Sa zadnje strane, 2021 Picanto ima novi LED dizajn za zadnja svetla i tanji dizajn svetala za maglu. Pored toga, i Picanto GT-Line i X-Line imaju osvežene, prednje i zadnje branike specifične za model, sa oštrijim naborima.

Kada je u pitanju unutrašnjost, 2021 Kia Picanto dodaje poboljšane ekrane za zabavu i nove mogućnosti prilagođavanja. Veći 8,0-inčni ekran osetljiv na dodir sa satelitskom navigacijom sada je uparen sa digitalnim ekranom visoke rezolucije 4,2 inča u instrumentnoj grupi. Infotainment sistem nudi standardnu Bluetooth konekciju, Apple CarPlay i Android Auto, kao i UVO Connect 'Phase II' telematiku.

Što se tiče pogonskih agregata, korejski gradski automobil dobija dva nova Smartstream trocilindrična benzinska motora: 1.0-litarski atmosferski motor sa 67 KS i 1.0-litarski T-GDi turbo snage 100 KS. Kia Kaže da su ove jedinice ekonomičnije i čistije od svojih prethodnika zahvaljujući novom integrisanom sistemu toplotnog upravljanja (ITMS) i opcionim automatskim ručnim menjačem.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group