2021 BMW M3 Sedan će ovako izgledati

Nedavni špijunski snimci prototipova BMW M3 Sedana iz 2021. godine, koji sadrže manje kamuflaže nego ikada ranije su, obezbedili stručnjacima Photoshopa obilje informacija kako bi stvorili precizne CGI fotke koje nam poakzuju kako će ovaj model izgledati.

Otkako su masivne rešetke prvi put primećene bez kamuflaže u oktobru 2019. godine, o tome svi pričaju. Ova kontroverzna dizajnerska karakteristika zadržala se i na najnovijim modelima, tako da će M3 sedan takođe posedovati velki prednji gril.

U svakom slučaju, sada vam možemo pokazati dve nove ilustracije za koje verujemo da vrlo detaljno predstaljvaju konačni dizajn BMW-a M3 G80. Napravio ih je umetnik Kolese, a baziran je na najnovijim setovima špijunskih snimaka i trebalo bi vam pomoći da odlučite da li želite da kupite novi M3 ili ne - pod uslovom da imate novac.

Prednji branik izgleda zaista agresivno, kao i mišićava karoserija koja pojačava agresivnost vozila. Umetnik je 2021 M3 sedan zamislio sa glatkim laserskim svetlima, koje će verovatno postati standard.

Prelazeći na bočne strane, vidimo velike BMW M felne obložene gumama niskih profila, oštrim bočnim sajtnama i tradicionalnim BMW M „škrgama“ na prednjim blatobranima. Nazad, BMW M3 imaće difuzor sa integrisanim četverostrukim izduvima, isklesan branik i spojler poklopca prtljažnika.

Snaga će doći iz dvostrukog turbo 3,0-litarskog motora koji je dostupan u dve verzije. U osnovnoj specifikaciji, jedinica isporučuje 473 KS i dolazi sa standardnim šestostepenim ručnim menjačem i pogonom na zadnjim točkovima.

Kupcima će se takođe ponuditi verzija sa 503 KS i 650 Nm obrtnog momenta koji se standardno nude sa 8-stepenim M Steptronic menjačem sa Drivelogic-om i pogonom na zadnjim točkovima.

Foto:Koleca.Ru

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group