2020 Toyota Supra će oduševiti sve fanove

Više slika

Više slika

Kao što veoma dobro znate verovatno, predstojeće lansiranje sasvim novog Supra A90 modela izazvalo je pravu ekstazu fanova…

Ipak, o ceni još uvek nismo imali ni jednu jedinu izgovorenu reč, od strane čelnika ove kompanije. Naravno, cena BMW Z4 M40i može biti relevantno u nekoj meri, ali ne baš sasvim. Ovaj bavarski roadster model sa šest cilindara dolazi sa početnom cenom od 65.690 dolara, tako da nam neka logika govori da Supra kupe neće biti mnogo jeftiniji. Ipak, skorašnji izveštaj iz Australije Toyota fanovima može dati neku dozu nade za malo prisutpačnijom cenom.

Glavni dizajner Toyota Supra modela, Testuja Tada, izjavio je da je pod velikim pritiskom da 2020 Supra model kreira kao savršen, a koji potiče kako od nasleđa ovog imena, tako i od brojnih konkurenata. Kao rezultat toga, Tada veruje da se i cena ovog modela mora ograničiti, odnosno prema njegovom razmišljanju, ona mora biti prihvatljiva fanovima Toyota brenda. Naravno, ni on nam nije otkrio tačnu cifru.

Ono što je dovoljno interesantno, Tada je otkrio činjenic da je za Toyota brend daleko važnije da zadovolji želje svojih fanova, nego da proda neverovatan broj Supra modela. “Cilj Toyota sportskih automobila nije da zavladaju ulicama kao masovno proizvedene kreacije, već da prodamo Supra model fanovima koji je zaista vole”, rekao je on.

Glavni inženjer je takođe dodao da se uspeh jednog sportskog automobila teško može izmeriti. “Mislim da je baš iz tog razloga brojnim kompanijama teško da naprave sportski automobil. Ako možete prodati dosta, to je dobro, ali to nije prioritet kada se radi o sportskim modelima”, objašnjava Tada.

Tada je takođe rekao da zbog svog pritiska sa kojim je suočen tokom rada na ovom projektu, Supra mora biti daleko zabavnija za vožnju od svih konkurenata koji trenutno postoje na tržištu.  

Pa, sviđa nam se kako gospodin razmišlja.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group