2020 Ford GT Liquid Carbon

Više slika

Više slika

Ovaj automobil je ostvarenje sna svakog automobilskog  zaluđenika...

Ford je skinuo omote sa 2020 GT-a pre samo nekoliko dana, iznenadivši sve brojnim tehničkim specifikacijama, ali i spektakularnom Liquid Carbon edicijom.

Što se tiče performansi, novi Ford GT dolazi sa ažuriranom kalibracijom motora, većim zavojima za stvaranje energije, širim opsegom obrtnog momenta i obnovljenim klipovima.

Tu je i veći intercooler ispod haube, koji je spojen sa redizajniranim vazdušnim kanalima, kako bi se povećao protok vazduha do motora za oko 50%. Rezultat svih ovih modifikacija je dodatnih 13 konjskih snaga, što ukupnu snagu 3.5 litarskog twin turbo V6 motora podiže na 660 KS.

Ali to nije sve. Sistem ogibljenja automobila je takođe modifikovan i sada je mnogo brži, izdržljiviji i poboljšava upravljanja i kontrolu karoserije. Pored toga, Ford GT 2020 takođe dolazi sa visoko učinkovitim Akrapovič titanijumskim izduvnim sistemima koji su standardno ugradjeni.

Ovo specijalno izdanje takođe se može pohvaliti točkovima od karbonskih vlakana, a kupci mogu dobiti još više dodataka, poput matica od titanijuma, specijalne retrovizore, jednostruke ili dvostruke trkačke pruge i agresivnije karoserijske delove.

Cena Liquid Carbon edicije još uvek nije poznata, ali se nadamo da ćemo i to uskoro saznati.

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group