Novo specijalno izdanje Toyota 86 TRD sportskih modela

Više slika

Više slika

Prateći izveštaje koji su stigli ranije ovog meseca, Toyota je zvanično predstavila 2019 86 TRD Special Edition model...

Kreiran kao model ultimativnih performansi, ovaj automobil je opremljen brojnim novim komponentama uključujući Brembo kočnice i SACHS branike, koji obećavaju dalje usavršavanje upravljanja linije i njene stabilnosti. Automobil takođe dolazi i sa ekskluzivnim osamnaestoinčnim felnama koje su umotane u Mishelin Pilot Sport 4 letnje gume.

Pored promena u performansama, automobil je opremljen i novom TRD opremom za karoseriju, koja uključuje branike, redizajnirane bočne pragove, zadnji difuzor i veliki spojler. Modeli ograničene serije biće dostupni u Raven crnoj boji i svaka jedinica stići će sa tri linije i TRD izduvnim sistemom, sa granama od brušenog nerđajućeg čelika.

Stilske promene se nastavljaju u putničkoj kabini, gde su dizajneri japanskog brenda ugradili dvobojni upravljač i uklapajuća sportska sedišta sa crveno/crnim postavama. Ostale istaknute karakteristike uključuju crvene kontrastne šavove, crvene pojaseve za vezivanje i kožne akcente. Na kraju, tu je i TRD logo ugraviran na putničkoj strani kontrolne table.

Baš kao standardan model, ovaj automobil dolazi sa dvolitarskim boxer četvorocilindrašem, dobrim za 205 ks i 211 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group