2019 Subaru Forester dobija redizajnirani izgled i nove cene

Više slika

Više slika

Prateći debi na sajmu automobila u Njujorku, New York Auto Show, ranije ove godine, kompanija Subaru objavila je da će novi 2019 Forester vredeti 21.299 evra...

Za 438 evra skuplji od svog prethodnika, ovaj redizajnirani krosover je dosta veći i luksuzniji nego ikada pre. Novi model takođe, poseduje i evolutivni dizajn i asortiman novih vozačkih asistencija koje dolaze u standardnom paketu ili u zavisnosti od verzija.

Sa baznim modelom, 2019 Forester linija donosi LED farove i aktivne zatvarače prednje maske radi bolje ekonomičnosti potrošnje goriva, sedamnaestoinčne felne kao standard, ali su alu točkovi istog obima opcija od svega 525 dodatnih evra.

Enterijer modela sa ulaznog dela pomalo je običan, ali dolazi opremljen automatskom kontrolom klime, 6,5 inča velikim ekranom informativno zabavnog sistema i Android Auto i Apple CarPlay mogućnostima. Takođe, kupci mogu pronaći i električne podizače stakala/brave, audio sistem sa četiri zvučnika i kameru sa zadnje strane. Ostale karakteristike uključuju pokretni teleskopski upravljač i sistem ulaska bez ključa.

U polju bezbednosti, ovaj krosover dolazi opremlje sa EyeSight vozačkim asistencijama i sistemima koji se brinu za adaptivnu kontrolu krstarenja, kočenje pre sudara, upozorenje na prelaženje u drugu traku i aistenciju prilikom odražavanja pravca.

Forester Premium startuje sa 23.399 evra i dodaje nešto bolji dizajn sa zadnjim staklom za privatnost i sedamnaestoinčnim aluminijumskim felnama kao standard. Ova varijanta takođe dolazi opremljena panoramskim staklenim krovom, zadnjim spojlerom u boji karoserije i crnim krovnim šinama.

Unutra, svi kupci mogu očekivati dodatnu opremu koja uključuje vozačevo sedište sa opcijom elektronskog podešavanja u deset pozicija, zajedno sa poboljšanom instrument tablom i LED displejom u boji. Ostali lepi detalji uključuju kožni volan, audio sistem sa šest zvučnika i zadnja sedišta sa naslonima za ruke.

Forester Sport smešten je u sredini postavke i startuje sa cenom od 25.246 evra. Kao što mu ime sugeriše, ovaj automobl poseduje sportsku pojavu i unikatnu masku hladnjaka sa čeličnim izduvnim granama. Ova varijanta krosovera takođe, dolazi sa narandžastim akcentima i osamnaestoinčnim točkovima sa crnim finišima.

Vrhunska varijanta opsega Forester Limited Touring startuje sa cenom od 30.068€ i poseduje satenski hromirane poklopce retrovizora i hromirane ručke vrata, između ostalog.

U slučaju ove linije daleko veće promene kreirane su u enterijeru putničke kabine, gde svi kupci mogu pronaći prednja putnička sedišta elektronski podesiva na osam načina, grejače u upravljaču i Harman Kardon premijum audio sistem. Subaru je takođe ugradio grejače u zadnjim sedištima, zajedno sa osmoinčnim informativno zabavnim sistemom i GPS navigacijom.

Nevezano za opciju koju izaberete, svi Forester modeli napajani su četvorocilindričnim motorima zapremine 2,5 litara, koji stvaraju 182 ks i 238 Nm obrtnog momenta. Ove jedinice spojene su sa konstanto varijabilnom menjačem i stadarnim pogonom na svim točkovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group