2019 Lexus RC dobija usavršene stilske promene

Više slika

Više slika

Nakon četiri godine na tržištu, Lexus pruža svojoj RC kupe liniji preko potrebno osveženje...

Redizajnirani modeli sada dizajnerski, na očigledan način, prate stazu utabanu njihovim stilskim rođacima i daleko popularnijim modelima LC.

Spreman za debi u Parizu sledećeg oktobra, redizajnirani 2019 Lexus RS najavio je svoje prisustvo novim farovima koji se smisleno ulivaju u prednji branik, nove usisnike vazduha i zadnji branik, zajedno sa restilizovanom mrežom hladnjaka, kako bi doneo nešto bolji izgled i oštriju formu.

Proizvođač takođe tvrdi da je popravio aerodinamiku automobila, dodao mu tjunirano vešanje i pogonski sklop, ali nije preterano puno toga rekao o bilo kakvim tehničkim detaljima u pomenutim segmentima još uvek. Mada, Lexus obećava nove devetnaestoinčne alu felne, opremljene sa nešto boljim gumama, montiranim na čvršće vešanje sa novim amortizerima, kako bi redizajniranom modelu RC zajedno pružili nešto više sportski i aktivniji osećaj, nego što je ikada do sada imao.

Suptilna poboljšanja izvršena su i u enterijeru putničke kabine takođe. Ovde kupci mogu videti nove boje i opcije finiša, koje će biti ponuđene i u eksterijernom delu, uključujući i novu nijansu zaštićenog imena Blue Vortex Metallic.

RC F varijanta performansi očekivano će se još više razlikovati od standardnog modela nešto fokusiranijim karakteristikama. Međutim ono što će biti najinteresantnije, jeste fino tjuniranje koje je kompanija primenila, kako sama navodi, na pogonskom sklopu ovog posebnog automobila.

Za sada, radi nešto više informacija i detalja ostaje da sačekamo debi osvežene linije kompanije japanskog proizvođača automobila, zakazanom za Paris Auto Show sajam automobila, koji će se održati u glavnom gradu Francuske za oko mesec dana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group