2019 Honda HR-V i Pilot modeli dobijaju novi izgled i tehnologije

Više slika

Više slika

Honda lansira značajno poboljšane verzije svojih modela sa osam putničkih sedišta, Pilot terenskog subkopakta i HR-V krosovera, koji sada poseduju novi izgled, redizajnirane pogonske sklopove i bolju tehnologiju...

Oba automobila će stići na tržište u svim ovlašćenim predstavništvima kompanije Honda 16. jula, što se tiče modela Pilot, dok će HR-V stići osam dana kasnije, sa novim displej audio sistemom, koji poseduje fizičku tipku za pojačavanje, Apple CarPlay i Android Auto integraciju, kao i proširenu aplikaciju Honda Sensing.

U polju bezbednosti, Honda Sensing sistem sada predstavlja standard u svim Pilot modelima, dok je u HR-V liniji prisutan u EX i višim varijantama. Japanski proizvođač cilja ka integraciji ove tehnologije u vozila koja se prodaju širom sveta do 2022. godine.

Sportski sabkompakt krosover kompanije Honda, sada poseduje nove Sport i Touring pakete, redizajnirani stil, bolje konektivnosti i poboljšan menjač sa pogonom na svim točkovima, varijabilni rejting električnog upravljanja i dodatnu zvučnu izolaciju.

Kao što je prethodno potvrđeno, 2019 HR-V je dostupan sa Honda Sensing sistemima po prvi put, standardnim u EX i višim varijantama. Ovo uključuje grupu sigurnosnih sistema kao što su upozorenje na sudar, prelazak u drugu traku, asistencija prilikom doržavanja linije i adaptivna kontrola krstarenja.

Što se tiče modela Pilot, on dolazi sa daleko agresivnijim eksterijernim stilom, novim automatskim vratima, gepekom i daleko prefinjenijim devetostepenim automatikom, dostupnim u Touring i Elite verzijama.

Ostale tehničke karateristike uključuju 4G LTE Wi-Fi u automobilu, veći zadnji informativno zabavni sistem, sa blu-ray striming mogućnostima, CabinTalk opciju i PA sistem, CabinControl i novi displej audio ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlay i Android Auto mogućnostima, ažuriranjem u realnom vremenu i dugmetom za pojačavanje.

Puni detalji vezani za oba modela biće dostupni kada krene njihova prodaja od sledećeg meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group