2019 BMW X2 M35i kombinuje 302 ks sa kompakt stilom karoserije

Više slika

Više slika

Ostajemo u dvorištu slavnih Bavaraca, čija je BMW X2 postavka postala bogatija za potpuno novi X2 M35i model...

Obeležen kao najmoćniji kompaktni kupe za sportske aktivnosti, novi X2 M35i dolazi sa dvolitarskim TwinPower Turbo četvorocilindričnim motorom koji stvara 302 ks i 450 Nm obrtnog momenta. Ova mašina spojena je sa osmostepenim automatskim menjačem i standardnim pogonom na svim točkovima, što je dovoljno za ubrzanje automobila do stotke iz mesta za 4,9 sekundi.

Poboljšanja performansi pružaju se daleko izvan motornog dela, jer ovaj krosover dobija potpuno novo M Sport adaptivno vešanje i M Sport prednji diferencijal. Poslednja komponenta proslavlja svoj debi na M Performance modelu i redukuje gubitak obrtaja na prednjoj osovini.

Sa druge strane, X2 M35i opremljen je M Sport kočionim sistemom i dolazi sa 17 i 18 inča velikim čeličnim diskovima, kao i metalik tamno plavim kočionim kleštima. Model takođe poseduje i redizajniranu zadnju osovinu i M Sport upravljač koji obećava isporuku veoma impresivnog, direktnog i preciznog upravljanja.

U stilskom polju, model visokih performansi, ostaje prepoznatljiv po agresivnom prednjem delu koji poseduje nove usisnike vazduha i Cerium Grey akcente. Krosover takođe poseduje i Cerium Grey poklopce retrovizora, zajedno sa unikatnim zadnjim spojlerom i ultra lakim alu felnama.

Skromne stilske promene nastavljaju se i u putničkoj kabini gde vozači mogu pronaći kožni sportski upravljač i tapacirunge vrata, na kojima su oznake “M35i”. Kupci takođe mogu naručiti i opcioni M sportski komplet sedišta, koji je dostupan u širokom asortimanu različitih kombinacija postava.

Kada govorimo o opcijama, svi zainteresovani za ovog BMW lepotana mogu izabrati i podižući displej, baze za punjenje pametnih telefona i Apple CarPlay mogućnosti. BMW tvrdi da će njegov novi M model biti ponuđen sa širokom paletom sistema asistencija u vožnji, uključujući pomoć u saobraćajnim gužvama i asistenciju prilikom parkiranja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group