2019 Audi TT dobija redizajnirani izgled pred dve decenije postojanja

Više slika

Više slika

Prateći glavno curenje informacija tokom ove nedelje, Audi je konačno predstavio svoju redizajniranu verziju 2019. TT modela, koji takođe proslavlja jedan veliki jubilej...

2019 Audi TT dodatno je suptilno redizajniran i osvežen stilski, sa prednjim delom koji sada poseduje trodimenzijalnu Singleframe masku hladnjaka i velike nove usisnike vazduha sa strana. Zadnji deo dobio je novi branik koji sada koristi prednosti svih njegovih horizontalnih linija.

Audi je redizajnirao S line eksterijerne pakete takođe, uključivši sada prednji spliter u punoj veličini, vertikalne usisnike vazduha i titanijum crnu masku hladnjaka, specijalno modifikovane rubove točkova i različite zadnje branike, sa dodatnim širim difuzorima i parom vertikalnih dovoda vazduha. Izbor farova svodi se na LED ili Matrix LED tehnologiju.

2019 Audi TT je dostupan i sa tri nove opcije boja - Cosmos Blue, Pulse Orange i samo za S Line varijante - Turbo Blue. Opcije točkova uključuju osamnaestoinčne, devetnaestoinčne i dvadesetoinčne alu modele, dobijene od strane Audi Sport divizije.

Audi nije još uvek precizirao da li će kreirati bilo kakve promene u motornom opsegu, pored dodavanja novih filtera čestica u svim benzincima. Dizel varijante će najverovatnije ispasti iz ponude, zbog svoje loše prodaje. Novi 2019 TT modeli biće ponuđeni sa šestostepenim manualnim menjačem kao standard i novim sedmostepenim automatik varijantama duplog kvačila kao opcijama.

Enterijer, koji ostaje jedan od najluksuznijih TT segmenata, ostaje nepromenjen. Čist dizajn je podržan činjenicom da ne postoji centralni monitor informativno zabavnog sistema, dok detalji, kao što su okrugli otvori ventilacije sa integrisanim kontrolama i dalje deluju sveže i privlačno.

Novi 2019 Audi TT biće lansiran na nemačkom i ostalim evropskim tržištima krajem sledeće godine. Cene TT kupe varijante startovaće sa 35.000 evra, dok će TT roudster varijante biti dostupne po ceni od 37.500 evra na matičnom tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group